To jest wersja archiwalna z dnia: 17.11.2020, zmieniona z powodu:
Aktualizacja
Aktualizacja
Aktualności
Aktualna sytuacja oraz ocena ryzyka dla drobiu i zdrowia człowieka związana z występowaniem w Europie wirusów wysoce zjadliwej grypy ptaków (HPAI) podtypu H5Nx
Koordynatora do spraw dostępności.
Produkt polski - promocja żywności wytworzonej w Polsce na bazie krajowych surowców
Praktyczne wskazówki dla rolników w przypadku konieczności uboju zwierząt gospodarskich kopytnych poza rzeźnią.
Informacja Głównego Lekarza Weterynarii dla posiadaczy bydła, owiec, kóz, świń oraz innych zwierząt parzystokopytnych na temat pryszczycy.
Ulotka Głównego Lekarza Weterynarii dotycząca zasad bioasekuracji w gospodarstwach utrzymujących trzodę chlewną.
Zasady przeprowadzania kontroli urzędowych przez organy Inspekcji Weterynaryjnej (wybrane zagadnienia)
OBOWIĄZEK INFORMACYJNY ADMINISTRATORA
KONFERENCJA - "AKTUALNE PROBLEMY W HODOWLI BYDŁA I MOŻLIWOŚCI ICH ROZWIĄZYWANIA"
Rozporządzenia 01/2018 PLW w Ostrzeszowie
Informacja dla hodowców trzody chlewnej
Projekty dokumentów, które posiadacze świń mogą wykorzystać w gospodarstwach.
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 9 lutego 2018r
Apel do hodowców trzody chlewnej Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Głównego Lekarza Weterynarii
Rozporządzenia Wojewody Wielkopolskiego Nr 21/17
Pytania i odpowiedzi do regulacji prywatnych dotyczących Rolniczego Handlu Detalicznego (RHD)
Obowiązek rejestracji drobiu
Rozporządzenia Wojewody Wielkopolskiego Nr 20/17
Rozporządzenia Wojewody Wielkopolskiego Nr 19/17
Rozporządzenie MRiRW z dnia 4 kwietnia 2017r.
Opublikował: Marek Pawlak
Publikacja dnia: 17.11.2020
Podpisał: Marek Pawlak
Publikacja dnia: 17.11.2020
Dokument z dnia: 17.11.2020
Dokument oglądany razy: 6907